Kompassi-cup kirmattu ja nautiskeltu onnistuneesti!

Keski-Suomen alueen Kompassi-cup 4.osakilpailu suunnistettiin Leivonmäen kansallispuiston upeissa maisemissa tiistai-iltana 26.7.2022. Tapahtuma keräsi yhteensä 55 iloista ja innokasta alle 16-vuotiasta lasta ja nuorta Harjujärven upeisiin maisemiin.

Paavo Rossi

Yksi innokkaista oli Paavo Rossi, joka oli ensimmäistä kertaa ns. suoralla suunnistusradalla, jossa ei rastireitin apusiimaria ollut.

”Meni hyvin ja kivaa oli. Rata oli helppo, ei tullut yhtään virhettä. Tämä oli minun ensimmäinen kilpailuni suoralla radalla. Aikaisemmin olen suunnistanut RR-sarjassa, jossa apuna on ollut rastireittisiimari. Nyt osasin käyttää polkuja vähän niin kuin siimarina”, kertoi H10-sarjan voittanut Suunta Jyväskylän Paavo Rossi

Järjestävänä seurana toimi Itä-Päijänteen Rasti, joka saikin kiitosta tapahtuman mukavasta tunnelmasta ja Jarmo Puttosen laadukkaista radoista. Lisäkisi K-Market Perälän ja Sysmän Luomuherkut tarjoamat palkintoherkut olivat osallistujien mieleen.

”Suunnistus tarjoaa parhaimmillaan löytämisen riemua ja uskon, että moni sen saavutti täällä. Järjestelyt toimivat kaikin puolin hyvin ja kelikin lopulta suosi. Mukava näitä on järjestää, kun on innokkaita osallistujia ja talkoolaisia, kommentoi tapahtumajohtajana toiminut Petteri Huikko

Kompassi-cupin yhteydessä aikuisille oli tarjolla kolme erilaista sarja-/ratavaihtoa. Aikuisia tapahtumaan osallistui yhteensä 54. Tulokset löytyvät kisasivuilta.

Seuraavaksi Itä-Päijänteen Rasti kääntää katseita jo pikkuhiljaa ensi talveen, jolloin seuralla on edessä 40-vuotisjuhlakilpailut, hiihtosuunnistuksen SM-sprintti ja -sprinttiviesti 25.-26.2.2023.