Kuntorastit Lavion upeissa maastoissa ke 14.6.2023

Itä-Päijänteen Rastin kuntorastit rantautuu Päijänteen upeisiin rantamaisemiin Luhangan Lavioon. Tässä upeassa maastossa järjestettiin mm. Jake50 keskimatkan kilpailu vuonna 2020 ja viime kesänä tarjolla oli viestiharjoitus Jukolateemalla.

Nyt tulevana keskiviikkona 14.6. on tarjolla myös Jukolahenkiset kuntorastiradat. Maasto soveltuu erinomaisesti ensi viikonlopun Jukolaa ajatellen. Jylhiä hyväkulkuisia kallioita, sopivasti röpelökivikkoisuutta, mutta myös upeita ja vauhdikkaita kuusikkopätkiä. Maasto on yksi parhaista mitä Päijänteen itäpuolelta on kartoitettu ja tarjolla.

Kuntorasteilla on tarjolla A-, B-, C- ja D-radat. Kaikki radat tarjoavat sekä taidollista, että fyysistä haastavuutta. Lyhin D-rata on tällä kertaa vain matkallisesti selkeästi esim. A-rataa lyhyempi, mutta taidollisesti haastavuutta löytyy. Varsinaista lasten ja perheiden helpohkoa rataa ei siis tällä kertaa ole tarjolla. Rastikoodi on laitettu karttaan rastin järjestysnumeron viereen, joten tätäkin osa-aluetta pääsee muistuttelemaan itselle Jukolaa ajatellen.

Opastus Sysmäntien ja Hyttysentien risteyksessä (Sysmäntie 454, 19950 Luhanka). OPASTUS.

Pysäköinti tapahtuu aivan ilmoittautumisen, lähdön ja maalin läheisyydessä (Hyttysentie 235, 19950 Luhanka). Pysäköintilaa on rajallisesti, joten suosittehan kimppakyytejä! Hyttysentie on paikon huonossa kunnossa, joten maltti on valttia!

Radoille pääseen klo 17-18.30 ja maastosta on tultava pois viimeistään klo 20. Muistathan ilmoittautua ennen ja jälkeen suorituksesi. Käythän lukemassa yleiset kuntorastit kuntorastien pääsivulta.

Tervetuloa virittämään kuntoa ja taitoa Luhankaan!