Kuntorastit Luhangan Laviolla ke 5.6.2024 klo 17 alkaen!

Kuntorastit jatkuvat Luhangan Lavion upeissa ja jylhissä rantamaisemissa keskiviikkona 5.6.2024 klo 17 alkaen.

Lavion maastot tarjoavat jylhiä, mutta myös hyväkulkuisia kallioita, upeita ja vauhdikkaita laakeampia pätkiä sekä tietysti myös perinteisempää ”röpelöistä” Päijänteen rantamaastoa.

Tällä kertaa tarjolla A-, B-, ja C-rata. Lapsille ja perheille suunnattua D-rataa ei valitettavasti voida tarjota maaston haastavuudesta ja polkujen poissaolosta johtuen.

Kaikki radat tarjoavat sekä taidollista, että fyysistä haastavuutta. Radat ovat suhteellisen lyhyet matkallisesti, mutta varmasti kuntorastien ”ohjeaikoihin” mennään silti nopeimpien osalta.

Ratapituudet:
A-rata: 4,0 km
B-rata: 3,1 km
C-rata: 2,0 km
Kaikki kartat ovat kokoa A4, 1:7500 / 5m

Opastus Sysmäntien ja Hyttysentien risteyksessä (Sysmäntie 454, 19950 Luhanka). 

Pysäköinti tapahtuu aivan ilmoittautumisen, lähdön ja maalin läheisyydessä (Hyttysentie 235, 19950 Luhanka). Pysäköintilaa on rajallisesti, joten suosittehan kimppakyytejä! Hyttysentie on myös paikon huonossa kunnossa, joten maltti on valttia! Ajathan hiljaa pysäköintiin, radat tulevat ylittämään Hyttysentien!

Radoille pääseen klo 17-18.30 ja maastosta on tultava pois viimeistään klo 20. Muistathan ilmoittautua ennen ja jälkeen suorituksesi. Käythän lukemassa yleiset kuntorastit kuntorastien pääsivulta.

Tervetuloa Luhankaan virittämään kuntoa ja taitoa kohti Jukolaa!